Mali princ za akustičnu svirku i retro đir

21_12_2006
Mali princ za akustičnu svirku i retro đir

Zgodna inicijativa potekla od strane kluba estradnih umjetnika "Mali princ" temelji se na stvaranju prostora sa akustičnim klupskim ugođajem građenog na tematskim večerima. Ovu subotu u sklopu akustičnih blues večeri subotom nastupa Jadran Vušković Žogo sa gostima…

Ovu subotu u klubu estradnih umjetnika "Mali princ" u sklopu akustičnih blues večeri subotom nastupa Jadran Vušković Žogo sa gostima, Markom na gitari i Lovrom na usnoj harmonici.

Jadran je poznatiji kao bivši gitarist Daleke Obale, a gosti su mu Marko na slide gitari i Lovre na usnoj harmonici. Inače, ova zgodna inicijativa potekla je od strane Malog princa. Ideja se temelji na stvaranju prostora sa akustičnim klupskim ugođajem građenog na tematskim večerima.

Četvrtkom nastupa splitski gitaristički veteran, legendarni Miro Ljubenkov. Petak je jedinstvena slušaona na ovim našim prostorima, pod nazivom "Od batala do TBFa" gdje ćete moći slušati i plesati isključivo na glazbu splitskih bendova, od šezdesetih naovamo. Ova nedjelja bit će posvećena nadolazećim Božićnim blagdanima, te će za tu priliku nastupiti vokalno- gitarski duo koji će izvoditi gospel.

Moglo bi ovo bit pravo misto, za sve ljubitelje akustične svirke i retro đira…

Mali princ se, za one koji ne znaju, nalazi na Peristilu, ona uličica kraj Luxora, na katu. Iznad njega, na drugom katu, uskoro se otvara i servis instrumenata i pojačala te second hand shop za instrumente. Inače, svake srijede je Evergreen session, gdje oni koji to vole mogu uživati u izvedbama maestra na klaviru, ali i učestvovati, zapjevati...

napisao: splitski.portal