Studiji o mladima za mlade

15_07_2012 / 16:43h
Studiji o mladima za mlade

Mreža mladih Hrvatske je najavila upis na Studije o mladima za mlade. Ovogodišnje teme studija su: Sudjelovanje mladih u društvu te Građanski aktivizam i obrazovanje.

Mreža mladih Hrvatske je najavila upis na Studije o mladima za mlade. Riječ je neformalnom obrazovnom programu koji MMH provodi već treću godinu, a s ciljem poticanja mladih na odgovornost u svojoj zajednici i kvalitetnog uključivanja u sudioničke procese demokracije.

Ovogodišnje teme studija su: Sudjelovanje mladih u društvu te Građanski aktivizam i obrazovanje.  U programu Studija sudjelovat će 30 mladih osoba angažiranih u raznovrsnim organizacijama mladih (vijeća učenika, studentske organizacije, pomlaci političkih stranaka, udruge mladih i za mlade, medijske grupe, neformalne inicijative mladih, savjeti mladih).

Studiji okupljaju desetak iskusnih predavačica i predavača, a čine ih edukacijske, istraživačke, analitičke, aktivističke i druge aktivnosti raspoređene od rujna 2012. godine do svibnja 2013. godine. Na sudjelovanje u programu, mogu se do 03. rujna ove godine prijaviti svi mladi između 15 i 30 godina.

www.mmh.hr