Mladi izlažu: Segor uz KLFM

07_06_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Mladi izlažu: Segor uz KLFM

Apsolvent Dizajna vizualnih komunikacija, Segor Garber, na izložbi "Šta san tija reć?" predstavlja 11 radova. Otvaranje će glazbom podržati KLFM Soundsytem.

U srijedu, 8. lipnja, u 20 sati u Klubu Zona otvara se treća u nizu izložbi sedmog ciklusa "Mladi izlažu". Apsolvent Dizajna vizualnih komunikacija, Segor Garber, na izložbi "Šta san tija reć?" predstavlja 11 radova koji će se moći pogledati do 6. srpnja. Otvaranje će glazbom podržati KLFM Soundsytem.

- Segorovi radovi su u vizualu i poruci jasni, britki i beskompromisni sa snažnim autorskim pečatom. Progovaraju protiv nepravde i nasilja, protiv lažnih veličina i opresije, a uvijek su glas za one slabije, manje i zapostavljene. Na ovoj izložbi predstavit će deset plakata i umjetničku instalaciju koji su nastali u posljednjih nekoliko godina - kazala je Tina Vukasović Đaković, kustosica izložbe.

Segor Garber trenutno završava diplomski studij Dizajn vizualnih komunikacija na Umjetničkoj akademiji u Splitu te aktivno sudjeluje u značajnim dizajnerskim, žiriranim izložbama, domaćim i međunarodnim. Suosnivač je i prvi tajnik dizajnerske udruge DVK. Konzistentno surađuje s raznim udrugama i institucijama na kulturno-umjetničkim projektima kao organizator, voditelj radionica ili predavač.