Microsoft zapošljava mlade

03_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Microsoft / Press
Microsoft zapošljava mlade

Microsoft je otvorio natječaj za zapošljavanje mladih u sklopu programa MACH. Riječ je o radnom mjestu menadžera projekta, a rok za prijavu je 15. studenog.

Microsoft je otvorio natječaj za zapošljavanje mladih u sklopu programa MACH (Microsoft Academy for College Hires) koji se provodi u nekoliko zemalja jugoistočne Europe.

Za radno mjesto menadžera projekta mogu se javiti studenti završnih godina ili diplomirani studenti ekonomije, menadžementa, marketinga, računalnih znanosti, IT-a i srodnih fakulteta, a u sklopu programa MACH imat će priliku sudjelovati na brojnim edukacijama i treninzima. Tako će se tijekom sljedeće dvije godine, zajedno s tisućama mladih iz preko 60 zemalja svijeta, moći educirati putem seminara i online edukacija koje će voditi stručnjaci iz različitih polja, kako najavljuje Microsoft.

Na poziciji menadžera projekta, kažu iz Microsofta, mladi će naučiti kako izgleda poslovanje u multinacionalnoj kompaniji, a od samog početka bit će uključeni u rad na određenom projektu koji će obuhvatiti razna tehnološka rješenja koje kompanija nudi. Pozicija uključuje dvogodišnji rad unutar klastera Microsoft u jugoistočnoj Europi, koji obuhvaća više od 15 zemalja, pa će mladi imati mogućnost raditi na regionalnim projektima. Kandidati će po isteku dvije godine moći odlučiti koju od pozicija u prodaji, marketingu ili u okviru tehničkog područja odabrati.

Rok za prijavu: 15. studenog 2016.


Dodatne informacije potražite na linku.