Međunarodni tjedan studenata

01_02_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook / ISWiB
Međunarodni tjedan studenata

Dvanaesti po redu Međunarodni tjedan studenata u Beogradu održat će se od 15. do 23. srpnja. Prijave su otvorene.

I ove godine se organizira Međunarodni tjedan studenata u Beogradu (International Student Week in Belgrade) tijekom kojeg će se raspravljati o glavnim problemima današnjeg društva. Održat će se od 15. do 23. srpnja.

Prijaviti se mogu studenti ili oni koji su nedavno završili studij. Kandidati moraju imati između 18 i 30 godina, te moraju proći kroz dva koraka procesa prijave. Prvo je potrebo ispuniti online prijavnicu koja se nalazi na www.iswib.org. Drugi korak je razgovor preko Skype-a (održavat će se tijekom veljače i ožujka).

Tijekom osam dana festivala održat će se mnoge aktivnosti i radionice: mjuzikl, fotografija, javno govorenje, arhitektura pejzaža, yoga, itd. Sudionici će moći dijeliti svoje ideje sa kolegama iz cijelog svijeta i povezati se sa stručnjacima iz raznih područja.

Strani studenti za sudjelovanje moraju izdvojiti 150€, a domaći studenti 20€. Naknada za strane studente uključuje smještaj, hranu (3 obroka dnevno), sve troškove za radionica, stambenu naknadu, certifikat i majicu. Odabrani sudionici će mali dio naknade za sudjelovanje morati platiti unaprijed kako bi osigurali mjesto na radionicama. Putni troškovi, viza i osobni troškovi nisu pokriveni. World Youth Wave i ISWiB Tim ne nude naknadu za putne troškove ni financijsku podršku.

Rok za prijavu: 28. veljače.

Više informacija ovdje.