Nezaposlene zovu na Murter

01_10_2013 / 15:52h
Nezaposlene zovu na Murter

Apply for a job projekt je koji će provesti u sklopu programa Youth in Action, u organizaciji udruge Argonauta i njihovih partnerskih organizacija a cilj je okupiti mlade iz raznih država da bi zajedno radili na problematici nezaposlenosti mladih.

Apply for a job, odnosno Prijavi se za posao projekt je koji će provesti u sklopu programa Youth in Action, u organizaciji udruge Argonauta i njihovih partnerskih organizacija iz Bugarske, Makedonije, Srbije, Hrvatske, Rumunjske, Španjolske, Poljske i Grčke.

Problematika na koju je projekt usmjeren jest veliki broj nezaposlenih mladih, a cilj je okupiti mlade iz Hrvatske i država partnerica na projektu da bi zajedno radili na temama kao što su povećanje konkurentnosti mladih, poticanje mobilnosti mladih i aktivno sudjelovanje mladih u društvu.

Projekt će se provoditi na Murteru od 4. do 13. listopada 2013., a radni će jezik biti engleski. Na prijavu su pozvani svi mladi u dobi od 18 do 25 godina, a prednost će pri odabiru kandidata imati nezaposleni mladi.

Svi koji bi htjeli sudjelovati, svoje prijave trebaju poslati što prije na [email protected].