Malonogometni turnir MoSt

Malonogometni turnir MoSt

Udruga MoSt i Hrvatska mreža za beskućnike Vas pozivaju na 3. Promotivni malonogometni turnir „MoSt 2019.“ koji će se održati u subotu, 11. svibnja 2019. godine s početkom u 16 sati na sportskim terenima Osnovne škole Gripe. Osim sportskog dijela, za najmlađe organiziramo nagradne igre i svi su dobrodošli podržati sve ekipe

Udruga MoSt i Hrvatska mreža za beskućnike Vas pozivaju na 3. Promotivni malonogometni turnir „MoSt 2019.“ koji će se održati u subotu, 11. svibnja 2019. godine s početkom u 16 sati na sportskim terenima Osnovne škole Gripe.

Hrvatska reprezentacija beskućnika službeni je partner Homeless World Cup-a od 2009. godine i do sada je sudjelovala na 5 svjetskih prvenstava (Italija, Brazil, Francuska, Poljska i Mexico). Osnovni ciljevi projekta su socijalna reintegracija korisnika kroz pozitivni utjecaj sporta, senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva i socijalne isključenosti te promocija rada prihvatilišta i prenoćišta na području Republike Hrvatske. Svake godine u projektu sudjeluje 15-tak novih igrača iz cijele Hrvatske, a važno je naglasiti kako na Svjetskom prvenstvu igrač može sudjelovati samo jednom, kako bi što više korisnika bilo uključeno u projekt.

Na promotivnom turniru nastupaju: Hrvatska reprezentacija beskućnika, udruga MoSt, Zajednica Susret, Crveni križ Split, Centar za pružanje usluga u zajednici Split, udruga Naš Hajduk te ekipe Karma i Krivi spoj. Osim sportskog dijela, za najmlađe organiziramo nagradne igre i svi su dobrodošli podržati sve ekipe, a posebno našu Hrvatsku reprezentaciju beskućnika koja se priprema za sudjelovanje na ovogodišnjem HWC-u Cardiffu.

Turnir su potpomogli i podržali: Splitsko – dalmatinska županija, OŠ Gripe, GK Lokve, Prolux doo, Cageball Winner, DISA doo, Dobartek.hr, Lobby bar, The Flag Pub, Vandal shop i Udruga Nezaposlenih Splitsko – dalmatinske županije.

Info zona Facebook