Mala škola Photoshopa

04_04_2013 / 12:41h
Mala škola Photoshopa

Udruga mladih programera DUMP pripremila je ciklus besplatnih predavanja o najvećem i najpoznatijem grafičkom alatu na svijetu: Adobe Photoshopu.

Potaknuti velikim interesom za dizajnom, grafičkim alatima i obradom fotografije, Udruga mladih programera DUMP pripremila je ciklus besplatnih predavanja o najvećem i najpoznatijem grafičkom alatu na svijetu: Adobe Photoshopu. Na Maloj školi naučit ćete kako raditi s ugrađenim alatima Photoshopa, kako obraditi fotografije, što su i kako se rade fotomontaže, kako promijeniti boje, kako odrezati dijelove fotografije i ukloniti neželjene detalje, ali i upoznati osnovne koncepte i alate na kojima Photoshop počiva. Polaznike očekuje još i više u popratnim materijalima za samostalno učenje.

Prvo predavanje Male škole Photoshopa održat će se u subotu, 06. travnja, od 17 do 18:30 u dvorani A101 na FESBu. Polaznike će upoznati s osnovnim alatima, sučeljem i mogućnostima koje nudi Photoshop CS6, no krenut će od samih početaka - od preuzimanja Trial inačice s Adobe web portala. Polaznici će nakon predavanja imati priliku preuzeti i materijale za samostalno učenje i daljnji rad s Adobe Photoshopom.

www.dump.hr