Mala škola medijske kulture

Mala škola medijske kulture

Besplatna Mala škola medijske kulture, u organizaciji Kino kluba Split, namijenjena je nastavnicima i profesorima hrvatskog jezika i književnosti i likovnog odgoja u osnovnim i srednjim školama.

Besplatna Mala škola medijske kulture, u organizaciji Kino kluba Split, namijenjena je nastavnicima i profesorima hrvatskog jezika i književnosti i likovnog odgoja u osnovnim i srednjim školama koji žele steći ili usavršiti svoja znanja i razumijevanje audiovizualnih medija te ih kasnije uklopiti u nastavne i izvannastavne aktivnosti u školama i svakodnevni rad s djecom i mladima.

MŠMK kao izvaninstitucionalni obrazovni program provodit će se kroz nekoliko međusobno povezanih predavanja i radionica okupljajući stručnjake i polaznike koji će, osim teorijskih predavanja, savladati kako praktično raditi kratka audiovizualna djela: filmove i animirane filmove s mladima i djecom.

Škola će trajati u periodu od 7. listopada do 20. prosinca u prostorima Kino kluba Split u Domu mladih te po potrebi na terenu, a raspored će se detaljno dogovoriti s polaznicima.

Prijave su na poveznici otvorene do 1. listopada, a u slučaju povećanog interesa selekcija će se vršiti na osnovu motivacijskog pisma.

Info zona Facebook