Logom do nagrade

07_07_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: LibreOffice / Facebook
Logom do nagrade

Organizacija The Document Foundation traži novu maskotu za LibreOffice. Pozivaju se dizajneri iz cijelog svijeta da se prijave sa svojim idejama. Rok za prijavu je 31. kolovoza

Organizacija The Document Foundation traži novu maskotu za LibreOffice. Sve velike aplikacije imaju prepoznatljivu maskotu pa je vrijeme da i LibreOffice dobije svoju.

Pozivaju se dizajneri iz cijelog svijeta da se prijave sa svojim idejama. Dizajn treba biti u potpunosti nov te dostupan u dvije boje (zbog troškova) i u punoj boji. Možete dizajnirati maskotu ili logo. Idealno je uz prijedlog poslati ime maskote/loga i opis kako bi bolje objasnili svoju ideju.

Ideje koje bi dizajn morao slijediti su sloboda/otvorenost, brzina/napredak, inteligencija te ljupkost/sedam života. Sve prijave bi trebale pratiti službene smjernice LibreOffice-a za brendiranje. Može se prijaviti više ideja. Sve prijave se šalju e-mailom na adresu [email protected].

Autori tri najbolja prijedloga bit će nagrađena. Prvo mjesto osvojit će laptop Slimbook KATANA Intel i5, drugo mjesto Nextcloud box (Raspberryj Pi 3), a treće mjesto će bit nagrađeno Nitrokeyjem Pro 3.

Rok za prijavu: 31. kolovoza.

Više informacije ovdje.