Počinje novo Kvizanje u Zoni!

16_02_2012 / 10:53h  |  Autor: Duje Mogić
Počinje novo Kvizanje u Zoni!

Od sljedeće srijede ponovno se vraća Kvizanje u Zoni. Za sudjelovanje u superfinalu će trebati, kao i lani, pobijediti u jednom od prvih pet kola... Natjecateljska ekipa mora imati dva ili tri člana u dobi između 15 i 35 godina. Prijavi se!

Od sljedeće srijede, 22. veljače, na repertoar događanja u Info zoni ponovno se vraća Kvizanje u Zoni. Prva sezona okončana je superfinalom gdje je konačnu pobjedu odnijela ekipa Radovana Fuchsa i evo sada prilike novim i starim pretendentima da ih skinu s trona. Za to će trebati, kao i lani, pobijediti u jednom od prvih pet kola i trijumfirati u posljednjem kolu, gdje će se sastati sve pobjedničke ekipe.

Natjecateljska ekipa mora imati dva ili tri člana u dobi između 15 i 35 godina, a koncept kviza će biti kao i lani: prvi dio se sastoji od 25 pitanja sa ponuđenim odgovorima i drugi dio - u koji ulaze dvije ekipe s najviše točnih odgovora - od 10 pitanja bez ponuđenih odgovora. Motivacija za pobjedu u prvom kolu je, osim prestiža i slike u galeriji slavnih, nagrada Profila i Frakture. Profil nagrađuje sa dvije knjige: Torcida: Pogled iznutra – sociološka studija o Hjadukovoj navijačkoj skupini, autora Dražena Lalića i Damira Pilića, te ljubavni hit-roman Nore Roberts: Sjeta u zaljevu Chesapeake. Fraktura pak sudjeluje sa poklon-paketom čiji sadržaj još ne smijemo otkriti. Autor pitanja je potpisnik ovih redaka.

Kvizanje će se održavati svake druge srijede s početkom u 19h, a finalno izdanje je zakazano za 02. svibnja. Svoje mjesto u areni morate rezervirati prijavom na [email protected] - pošaljite ime ekipe, imena članova i kontakt mobitel.

Nakon hladne zime i klizanja po gradu pojavite se na Kvizanju u zoni!