Kroz bolonju i prašumu

05_12_2013 / 12:14h  |  Autor: M.K.
Kroz bolonju i prašumu

Božićno raspoloženje došlo je već na sva vrata, no naši Prašumarci drže odlučno vrata još pritvorenima te nam u današnjoj emisiji donose ozbiljno i edukativno studentski obojano izdanje Bolonje i Prašume.

Gazimo sigurno i čvrsto, krčimo Prašumu i kotrljamo se već lagano zaobljeni prema Božiću. Božićno raspoloženje došlo je već na sva vrata, no naši Prašumarci drže odlučno vrata još pritvorenima te nam u današnjoj emisiji donose ozbiljno i edukativno studentski obojano izdanje Bolonje i Prašume.

Izborni duh kojem smo mi Hrvati više ili manje skloni nije zaobišao ni klupe u kojima sjede naši studenti. O aktualnim studentskim izborima i uopće o radu Studentskog zbora pričat će neki od sadašnjih studentskih predstavnika.

Tematika se u današnjoj emisiji vraća čak i do onih srednjoškolskih klupa pa ćemo večeras imati priliku čuti nešto i o korupciji u srednjim školama, ali i provjeriti stanje na srednjoškolskim biralištima daljnjeg obrazovanja čemu je sigurno pomogla prošli tjedan održana smotra sveučilišta.

Naravno, čeka nas još ponešto noviteta iz znanstvenog i poslovnog svijeta, no po dobrom starom običaju, ne možemo sve dobiti na gotovo. Po ostatak nestrpljivo hrlimo već večeras na staro mjesto u staro vrijeme. Draga nam rutina. Zato, dakle, ne propustite i večerašnji đir Kroz bolonju i prašumu!

Emisiju Kroz bolonju i prašumu slušaj četvrtkom nakon 20 sati - na radiju ili na linku!