Krnjeval uz vodnjanske veseljake

24_01_2013 / 14:09h
Krnjeval uz vodnjanske veseljake

Maškare će ove godine vlast pod Marjanom preuzeti 05. veljače na Pjaci. Vrhunac krnjevalskih događanja bit će u utorak navečer, 12. veljače, na tri lokacije...

Maškare će ove godine vlast pod Marjanom preuzeti 05. veljače na Pjaci kada će se krnjevalski šušur početi širiti splitskim trgovima i ulicama pa će i izlozi trgovina u gradskoj jezgri poslužiti kao galerija prigodnih likovnih radova, a na Rivi će se održavati kreativne radionice.

U petak i subotu, 08. i 09. veljače, gradom će prodefilirati najmlađe maškare koje će zabavljati Damir Mihanović Čubi. Vrhunac krnjevalskih događanja bit će u utorak navečer, 12. veljače, na tri lokacije. Tratamenat o'maškar program je koji će uz evergreen glazbu , stare fotografije i gastronomsku ponudu na Pjaci vratiti uspomene na davna karnevalska vremena. Plesni klubovi iz Splita priredit će na Peristilu Bal o'maškar, plesnjak pod maskama. Tradicionalna povorka od HNK će preko Marmontove doći do Rive na kojoj će se proglasiti najbolja maska, presuditi Krnji i zabavljati uz Gustafe, Disco Inferno Magic 70 i Muddy Boots.