Konferencija: mladi i vlast

24_10_2013 / 12:54h  |  Autor: G.B.
Konferencija: mladi i vlast

Na konferenciji koja će se održati u Splitu, mladi i predstavnici jedinica lokalnih i regionalnih samouprava razgovarat će o suradnji mladih i vlasti. Za sve sudionike osiguran je smještaj i pokriveni su putni troškovi.

Na konferenciji Demokracija za 5+, koja će se 22. studenog održati u Splitu, mladi i predstavnici jedinica lokalnih i regionalnih samouprava iz pet hrvatskih županija razgovarat će o suradnji mladih i predstavnika vlasti te razmijeniti iskustva i znanja a gosti iz Grada Maribora predstavit će koncept Europska prijestolnica mladih Maribor 2013. te govoriti o aktivnoj politici zapošljavanja.

Prijave za sudjelovanje na konferenciji otvorene su za sve zainteresirane do 1. studenog. Prijavnicu (.doc) ili eventualna pitanja možete poslati na [email protected] ili na 021 339 909. Dolazak sudionika planiran je za četvrtak, 21. studenog, uz osiguran smještaj i pokrivene putne troškove.

Konferencija se organizira u sklopu projekta Demokracija za 5+, financiranog od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva a provodi ga Udruga ZUM iz Pule u partnerstvu s Info zonom iz Splita, Udrugom za kreativni razvoj Domaći iz Karlovca, Klubom mladih Bršadin te Udrugom K.R.I.D. iz Petrinje.