Evo kako rade Vijeća učenika!

25_03_2021  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Evo kako rade Vijeća učenika!

Konferencija u sklopu projekta "I mene se pita! - glas Vijeća učenika u vrijeme COVID-19" održat će se u utorak, 30. ožujka.

Konferencija u sklopu projekta "I mene se pita! - glas Vijeća učenika u vrijeme COVID-19" održat će se u utorak, 30. ožujka, od 10 do 12 na platformi Zoom, a prenosit će se i na Facebook stranici Info zone. Prijave za direktno sudjelovanje putem platforme Zoom otvorene su do 28. ožujka putem poveznice, a slobodni su prijaviti se i učenici i osobe koje rade s vijećima učenika.

U programu konferencije prezentirat će se rezultati istraživanja rada vijeća učenika u vremenu pandemije i potresa te predstaviti primjeri dobre prakse i preporuke za rad vijeća učenika u kriznim situacijama.

Projekt "I mene se pita! - glas Vijeća učenika u vrijeme COVID-19" provode Udruga Delta, Mreža mladih Hrvatske, Centar za građanske inicijative Poreč, Dječji kreativni centar DOKKICA i Info zona. Projekt se provodi uz financijsku podršku od € 4.997,18 Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.