Koncert za onkologiju

20_02_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: CPSA
Koncert za onkologiju

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske u suradnji s Medicinskim fakultetom u Splitu organizira Humanitarni koncert za Županijsku ligu protiv raka - Split. Prikupljeni novac iskoristit će se za obnovu Klinike za onkologiju KBC Split.

Kako se Međunarodni dan borbe protiv raka obilježava 4. veljače, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske u suradnji s Medicinskim fakultetom u Splitu odlučila je ovaj mjesec organizirati Humanitarni koncert za Županijsku ligu protiv raka - Split.

Koncert će se održati 23. veljače s početkom u 18.30 sati na Medicinskom fakultetu u Splitu, a nositeljice glazbenog programa bit će mlade snage domaće glazbe - Jelena Žnidarić, poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, te Lu Jakelić.

Pored zabavnog programa bit će prikazan i video kojeg su snimili splitski studenti na temu prevencije i ranog otkrivanja šest najčešćih oblika raka u Hrvatskoj.

Ulaznice će se prodavati prije samog događaja po preporučenoj cijeni od 20kn, a sav prikupljeni novac iskoristit će se za obnovu Klinike za onkologiju KBC Split, konkretnije u opremanje novih prostora za dnevnu terapiju koji su trenutno u izgradnji.

Više informacija o događaju ovdje.