Kolovoz oko Doma mladih

10_08_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kolovoz oko Doma mladih

Vruće noći kolovoza bit će ugodnije na vanjskim prostorima oko Doma mladih - u dvorištu ispred Kluba Kocka održava se Fucking Zvjerinjak, a na platou ispred Doma mladih na Gitarijadi nastupaju Rølø i neafirmirani glazbenici.

Vruće noći kolovoza bit će ugodnije na vanjskim prostorima oko Doma mladih - 12. kolovoza u dvorištu ispred Kluba Kocka održava se Fucking Zvjerinjak, a 30. kolovoza na platou ispred Doma mladih na Gitarijadi nastupaju Rølø i odabrani neafirmirani glazbenici.

Fucking Zvjerinjak počinje u 18 sati uz roštilj i glazbu, prikazat će se i film Fucking against Fascism, a nakon 23 sata program seli na after u Kockin Hodnik. Zvjerinjak je partnerski program kolektiva queerANarchive, Koalicije udruga mladih, Platforme Doma mladih i LGBT centra Split, a projekcija filma dio je programa qFEST-a.

Gitarijada koju pripreme Studio 3/4 započet će zadnjeg kolovoškog petka u 19 sati. Rølø će nastupiti nakon neafirmiranih izvođača odabranih putem javnog natječaja, a program će se nastaviti uz DJ-eve na afteru u Kocki.

Navedena događanja aktivnosti su projekta Gradimo Dom zajedno. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Platforma Doma mladih u partnerstvu sa Gradom Splitom, Multimedijalnim kulturnim centrom, Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, Koalicijom udruga mladih i Festivalom mediteranskog filma Split.