Književni i likovni TSM natječaj

Književni i likovni TSM natječaj

Udruga The Split Mind objavila je natječaj za književne i likovne radove koji će biti zastupljeni u 18. broju istoimenog časopisa za književnost i kulturu.

Udruga The Split Mind objavila je natječaj za književne i likovne radove koji će biti zastupljeni u 18. broju istoimenog časopisa za književnost i kulturu. Natječaj je otvoren za sve koji se pronalaze u kategorijama: poezija, kratka proza, prijevodi, eseji i kritike te natječaj za naslovnicu i likovne radove.

Poezija, proza, prijevodi, eseji i kritike moraju biti napisani na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku te radovi ne smiju biti prethodno objavljivani.Jedna osoba može poslati najviše 3 pjesme, 1 priču dužine do 8 kartica (12 000 znakova s prazninama), 1 esej i/ili kritiku dužine do 8 kartica, te prijevode najviše 3 pjesme.

Tekst mora biti napisan u nekoj inačici programa MS WORD, a format teksta mora biti - font Times New Roman, veličina 12.  Na natječaj na naslovnicu i likovne radove mogu se poslati ilustracije, slike i fotografije u .jpg i .png formatu. Jedna osoba može poslati najviše 3 likovna rada.

Radovi se do 1. kolovoza 2020. moraju poslati e-mailom kao privitak na adresu thesplitmind1@gmail.com, s naslovom ‘Za natječaj 2020.’, odnosno ‘Za naslovnicu 2020’.
U mailu je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj telefona. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju.

Info zona Facebook