KLFM kreće svom snagom!

20_11_2012 / 14:37h
KLFM kreće svom snagom!

Split dobiva svoj prvi pravi community radio! - Dođi u Quasimodo i postani i ti dio ove nove priče – poziva ekipa koja već nekoliko mjeseci u internet prostranstvima održava duh nekadašnjeg Radija KL.

Split dobiva svoj prvi pravi community radio! - Stvaramo potpuno otvoren, slobodan, interaktivan medij za sve one koji vole glazbu, kritičko promišljanje svakodnevnih tema i nezavisnu kulturu. Osim putem etera i web streaminga, družit ćemo se s vama i putem društvenih mreža i ostalih interaktivnih kanala, kao i offline na glazbenim promocijama i koncertima. Dođi u Quasimodo i postani i ti dio ove nove priče – poziva ekipa koja već nekoliko mjeseci u internet prostranstvima održava duh nekadašnjeg Radija KL.

- Kako smo svi iz glazbenog uredništva programa radija KL bili i sami užasnuti da se taj posljednji donekle slobodni medij gasi, odnosno postaje još jedna populistička zbirka glazbenih želja, katastrofičnih vijesti i šarenih reklama, osjećali smo obavezu pokušati nastaviti na bilo kakav način – opisao nam je u srpanjskom razgovoru Ante Frankić slijed događaja koji su prethodili osnivanju KLFM-a.

Predstavljanje projekta održat će se u klubu Quasimodo u petak (30.11.) od 21 sat, a nastavit će se uz glazbeni program KLFM Soundsystem.