Uči o kaštelanskoj kuhinji!

21_07_2015 / 21:26h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: TMK/Press
Uči o kaštelanskoj kuhinji!

Radionica u sklopu projekta Stari uče mlade udruge Trokut mladih Kaštela na temu spravljanja autohtonih kaštelanskih jela održat će se ovoga petka u 17 sati.

Ovoga petka, 24. srpnja, sa početkom u 17 sati u prostorijama HGD ZRINSKI Donja Kaštela u Kaštel Starom održat će se treća besplatna radionica projekta Stari uče mlade, ovaj put na temu spravljanja autohtonih kaštelanskih jela.

Voditeljica radionice polaznicima će pokazati autohtona kaštelanska jela i kako se spravljaju, način na koji su kuhale stare Kaštelanke i brojne druge zanimljivosti, te će ujedno sve polaznike upoznati s nekim davno zaboravljenim receptima.

Na radionicu se možete prijaviti putem e-maila [email protected], facebook stranice udruge Trokut mladih Kaštela ili na mob: 097/7044438. Broj prijava je ograničen.



Stari uče mlade projekt je kojeg organizira i provodi udruga Trokut mladih Kaštela pod pokroviteljstvom Grada Kaštela, a za glavni cilj ima mladima približiti određene tradicionalne vještine. Voditelji radionica su umirovljenici koji kombiniraju predavanja i pokazne vježbe.