Cruise Line traži 435 radnika

30_08_2014 / 12:21h  |  Autor: I. Z.
Cruise Line traži 435 radnika

Carnival Australia & Plc Cruise Line traži radnike diljem svijeta u niz različitih sektora i nudi 435 slobodnih radnih mjesta.

Unatoč tome što smo smatrali da je izvor informacija pouzdan, nakon što nam je ukazano u potencijalnu netočnost informacija objavljenih u donjem tekstu, sumnje smo i potvrdili.  Odjel za ljudske resurse ove kompanije ima, kako je naglašeno, uvijek samo e-mail sa završetkom @carnival te se ovim putem ispričavamo svim svojim čitateljima.

Carnival Australia & Plc Cruise Line
hitno traži predane i vrijedne radnike u nizu različitih sektora. Napomena kompanije jest da strogo isključuje bilo kakav oblik diskriminacije radnika, mogu se prijaviti svi zainteresirani bez obzira na boju kože, rasu, nacionalnost, religiju, seksualnost, dob, bračni status ili bilo što drugo.

Intervju sa zainteresiranima održat će se na engleskom jeziku koji je važno jako dobro poznavati, no za neke od poslova dovoljno je i slabije poznavanje engleskog. Prijavljene će intervjuirati Odjel za ljudske resurse pri kompaniji Australian Cruise Line. Plaća je, napominju, vrlo atraktivna a ovisi o prethodnom radnom iskustvu prijavljenih. Kompanija pokriva troškove smještaja, hrane i avionske karte, kao i sve potrebne dokumente za rad, dobivanje radne dozvole, Vize itd.

Na raspolaganju je trenutno čak 435 slobodnih mjesta. Traže se isključivo radnici koji su naviknuti raditi puno!
Radna mjesta su otvorena za osobe iz Amerike, Europe, Azije, s Kariba i iz Afrike.

Neka od traženih radnih mjesta (spol nije bitan):

Računovodstvo, administracija, rad u baru, rad u kazinu, briga o djeci, čišćenje, konobarenje, posluživanje, rad u brodskim dućanima. Traže se komičar, učitelj, mađioničar, plesač, instruktor vodenih sportova, voditelj programa, masažer, instruktor fitnesa, DJ, zabavljač i animator, medicinar, liječnik, fotograf, savjetnik za mlade, pjevač, muzičar, zaštitar…

Za sva ostala tražena radna mjesta kontaktirajte kompaniju.

Ako ste zainteresirani za rad na kruzeru pošaljite svoj životopis/iskaz interesa na [email protected]

Kompanija će vam poslati aplikaciju za ispunjavanje i sve potrebne detalje.