Karikaturom do nagrade

12_02_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com / Eepeng Cheong
Karikaturom do nagrade

Otvorene su prijave za 23. međunarodnu izložbu karikatura Zagreb 2018. koja će se u svibnju održati u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu. Tema izložbe je Meteorologija. Rok za prijavu je 19. travnja.

Otvorene su prijave za 23. međunarodnu izložbu karikatura Zagreb 2018. koja će se u svibnju održati u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu.

Tema izložbe je Meteorologija (vrijeme, klima, prognoza...). Na natječaj se mogu prijaviti svi autori, bez obzira na narodnost, dob, spol ili profesiju.

Radovi mogu biti originalni ili digitalni. Autor mora rukom numerirati i potpisati karikaturu u slučaju da se radi o printu digitalnog uratka. Primaju se samo originalni radovi koji mogu biti crno-bijeli ili u boji. Na poleđini svakog rada autor treba ispisati ime, prezime i adresu. Radovi koji se prilažu ne smiju biti nagrađivani na drugim festivalima. Autor može prijaviti do tri rada u A4 ili A3 formatu.

Radovi se šalju na adresu:
HRVATSKO DRUŠTVO KARIKATURISTA
SAVSKA CESTA 100
10000 ZAGREB, HRVATSKA

Prve tri nagrade bit će nagrađeni novčanom nagradom u iznosima od 1000, 500 i 300 eura. Dodijelit će se i pet posebnih priznanja.

Nagrađeni radovi ostaju u vlasništvu organizatora.

Rok za prijavu: 19. travnja 2018.

Više informacija o izložbi na www.hdk.hr.