Kanzyani uz najbolje ozvučenje

26_11_2014 / 15:31h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon
Kanzyani uz najbolje ozvučenje

Na mapu klubova s F1 (Funktion One) ozvučenjem - po mnogima najboljim postojećim sound systemom, od ove subote (29. studenog) upisuje se i splitski Kameleon a novi zvuk testirat će Valentino Kanzyani.

Pored Spacea na Ibizi, Berghaina u Berlinu, Cieloa u New Yorku na mapu klubova s F1 (Funktion One) ozvučenjem - po mnogima najboljim postojećim sound systemom, od ove subote (29. studenog) upisuje se i splitski Kameleon.

Kameleon posljednje dvije godine elektronsku glazbu promiče tako što u Split dovodi poznate DJ-eve kao što su Manuel de Lorenzi, Archie Hamilton, Stee Downes, Jay Shepheard, Stacey Pullen, Dana Ruh, Chris Lattner i Martin Landsky, a uvođenjem F1 ozvučenja dodatno će doprinijeti toj promociji. Ulaganje u opremu i zvuk izvođačima, kaže ekipa iz Kameleona, omogućuje puno kvalitetniju izvedbu, a publici neusporedivo bolji doživljaj glazbe.

F1 je oprema na velikim glazbenim događajima poput Glastonburyja i Burning Man festivala. Jamiroquai je u svoj studio također udomio F1 ozvučenje davne 1998. godine, dok se njegova turneja 2002. godine još uvijek pamti po zvuku bez konkurencije koji oduzima dah.


Premijera Kameleonova novog ozvučenja Funktion One održava se, kako je spomenuto, 29. studenog, uz jedno od najvećih imena svjetske techno scene, DJ-a i producenta Valentina Kanzyanija. Za zagrijavanje i podršku tu su i Mariano Mateljan te Madezh iz Cruise ekipe, koja ovom prigodom obilježava prvi rođendan.

Ulaznice se mogu nabaviti u klubu Kameleon, u pretprodaji po cijeni od 40 kn, a na dan događaja po 60 kn.