Kameleonov travanj

01_04_2015 / 15:11h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Kameleonov travanj

Klub Kameleon u travnju, uz standardni program, dovodi i domaće i strane goste, među kojima su Minea, Vlatka pokos i Emilija Kokić te slovenski DJ dvojac Ian F i Anueria.

Klub Kameleon u travnju, uz standardni program, dovodi i domaće i strane goste.

Četvrtak, 2. travnja, rezerviran je za After work party uz specijalnu gošću Marinu Fernandez koja će izvesti strane hitove u bossa nova stilu. Uz besplatan upad za sve, na standardnom After work partyiju plesat će se uz Bravo band 16. i 30. travnja. Petkom (3. travnja i 24. travnja.) sviraju Diktatori uz besplatan upad do ponoći, a poslije 20 kuna za muškarce. Marijan Ban pridružit će se Diktatorima u petak, 17. travnja, kada će upad do ponoći biti 20, a nakon ponoći 30 kuna.

Uskrsno izdanje Kazetofon partya održat će se 5. travnja uz vrhunske DJ-eve i retro glazbu, a ulaznica će biti 20 do ponoći i 30 kuna poslije.

Karlovačko Rock Off 9. travnja bit će besplatan za sve posjetitelje koji se žele zabaviti uz klasične rock hitove i promotivne cijene piva. Dan nakon toga Kameleon će se vratiti u 90-e zajedno s Mineom, Vlatkom Pokos i Emilijom Kokić. Zbog velikog interesa karte će se naći u pretprodaji po cijeni od 30, te na dan koncerta za 40 kuna. U subotu, 11. travnja, sprema se Totalni party koji organizira Totalni Radio Split, a za DJ pultom bit će Ivan Dudda i Luka Jakir. Ulaz je besplatan uz pozivnicu, a ostali će posjetitelji trebati izdvojiti 30 kuna. Uz večer Dalmatinskih klasika - kolaž ranog gibbonija, Olivera, Miše, Doris Dragović, Nene Belana i drugih - i besplatan upad publika će uživati 23. travnja.

Kameleon je pripremio i ekskluzivna strana gostovanja. Slovenski Dj dvojac Ian F i Anueria dolaze u goste 4. travnja. Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji po 30 kuna, a 40 kuna na dan partyja. U subotu, 18. travnja Simulation po prvi puta u Splitu predstavlja 26-godišnjeg njemačkog DJ-a i producenta Thyladomida uz podršku DJ-a Pillea i MJ Suddanija. Ulaz 30 do ponoći, a poslije 50 kuna. Ulična moda, street art, grafitti, breakdance, New York, Hip-hop, R n' B, funk i soul ključni su pojmovi za uživanje u još jednom Slick Things partyu, uz DJ-eve Malika i Luku Jakira: održat će se u subotu, 25. travnja uz besplatan upad do ponoći, a nakon 20 kn.

Na sve spomenute koncertte i događanja besplatno do kluba vozi specijalni Pimp-My-Ride taksi s vrhunskim ozvučenjem, podijem i disko kuglom unutar. Rezervirajte Vašu vožnju do kluba, stol ili separe pozivom na broj 099 266 2100 ili u inboksu Kameleonova Facebooka.