Kameleon u veljači

02_02_2015 / 13:20h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon
Kameleon u veljači

Veljača u Kameleon dovodi Daniela Popovića, Marinu Perazić, Ellu, Zoricu Kondžu, Jimpstera a tu su i domaći DJ-evi, Diktatori, After Work Partyji...

Kameleon veljaču započinje After Work Partyem četvrtkom uz popularni Bravo Band (5. veljače) uz besplatan upad svima. Dan poslije petak, 6. veljače, pripremite retro odjeću iz 90-tih za još jedan We love 90's Party uz nastupe uživo Daniela Popovića, Marinu Perazić i ElluĐuli, Ma daj obusi levisice, Dženi nosi kečke, Opasna si kao droga, Program tvog kompjutera, Lažljiva, Soba 23, Voli me još ovu noć, Kolačići, Nađi mi ritam ludi i Iza ponoći samo su neki od hitova. Ulaznica košta 30 kn u pretprodaji i 40 kn na dan koncerta.

Subota, 7. veljače, dan je za TOTALNI Radio Party i Jakir Brothers za Dj pultom – upad je uz pozivnice besplatan.

U četvrtak, 12. veljače, u goste dolazi Zorica Kondža uz pratnju Bravo Banda i besplatan ulaz svim posjetiteljima. Petak 13. veljače u Kameleon treba doći pod maskom uz specijalnu ediciju Kazetofon partija posvećenu maškarama uz ulaz od 20 kn do 00 h, a poslije 30 kn. Na Valentinovo za sve zaljubljene partijanere i partijanerice muziku pušta vlasnik Freerange Recordsa i čovjek koji godišnje odsvira preko 100 gaža diljem svijeta godišnje – Jimpster - uz svesrdnu podršku Pillea i Duje Lalina, uz upad od 40 kn do 00 h, a poslije 50 kn.

Četvrtak 19. veljače i 26. veljače održat će se osvježeni After Work Party na kojem će se predstaviti novi bendovi sazdani od akademski obrazovanih glazbenika, a to su Aura i Academia. Upad je besplatan. Petak 20. veljače i 27. veljače Diktatori sviraju ex Yu uz ulaz od 0 kn do ponoći, a poslije muškarcima 20 kn.

U subotu, 21. veljače, posjetitelji Kameleona plesat će uz Antu Jakira i Marina Klarića na saksofonu uživo, a 28. veljače uz rezidente kluba Pillea, Ivana Duddu i Kloxa, uz besplatan upad do ponoći, a poslije 20 kn.

Za siguran i zabavan dolazak na sve koncerte i partije dežura, iza 21 h, besplatni i kompletno preuređeni retro taksi Pussywagon, pozivom i rezervacijom vožnje na broj 099 266 2100.