Ovako Kameleon zatvara sezonu

28_04_2015 / 18:30h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon
Ovako Kameleon zatvara sezonu

Kao i svake godine, Kameleon zatvara svoja vrata od lipnja do listopada, no zato je pripremio veliku dozu događanja za svibanj, uključujući Shockout Party, gostovanje Julie MMarghilano, Večer dalmatinskih klasika i veliki party povodom zatvaranja.

Kao i svake godine, Kameleon zatvara svoja vrata od lipnja do listopada, no zato je pripremio veliku dozu događanja za svibanj.

Prvomajski praznik, za sve vrijedne radnike i radnice, ljubitelje Ultra festivala i EDM glazbe, spremno je drugo izdanje Shockout Partya uz Shockout tim od 5 DJ-eva, kostimirane plesačice Unique dancers i najluđeg MC-a s Zrča Mc Looku! Kameleon će biti ukrašen specijalnim efektima, a laseri, konfete top, CO2 pištolj začinit će atmosferu. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Prva svibanjska subota, 2. 5., namijenjena je partijanju uz rezidente kluba Luku Jakira, Ivana Duddu i Pillea; ulaz besplatan ulaz do ponoć, a poslije 20 kn.

Sve poslovnjake i one koji su u potrazi za najboljom zabavom četvrtkom 7. i 21. 5. zabavit će pouzdani Bravo Band na After Work Partyu, uz besplatan ulaz svim posjetiteljima. Specijalno izdanje After Work Partya održat će se 21. 5., kad će se Bravo Bandu pridružiti Igor Delač (ex Prva liga).

U petak, 8. 5. u 21h, održat će se predstavljanje knjige Dušana Vesića o Bijelom dugmetu naziva Što bih dao da si na mom mjestu. Ulaz je besplatan a posjetitelje čekaju druženje i razgovor s autorom knjige te specijalnim gostom, legendarnim pjevačem Dugmeta Alenom Islamovićem, koji će poslije promocije s početkom u 23h održati koncert uz Diktatore i najbolje hitove Dugmeta. Ulaz na koncert iznosi 40 kn.

Julie Marghilano stiže u subotu, 9. 5., a riječ je o jednoj od najoriginalnijih producentica i DJ-ica na berlinskoj house sceni. Julie je poznata po vrhunskom nastupu, gdje pušta house glazbu i uživo svira električnu violinu. Za DJ pultom pridružit će joj se Mariano Mateljan i Madezh. Ulaz je 40 kn do ponoći, a poslije 50 kn. Iduća subota, 16. 5., namijenjena je plesu na Totalnom partiju uz goste Totalnog radija i DJ-eve Antu Jakira i Ivana Duddu, uz ulaz od 30 kn.

Kazetofon Party održat će se 22. 5., uz ulaz od 30 kuna. Swag, Hip-hop, R 'n'B ključni su pojmovi za breakdance na podiju 23. 5. a to će omogućiti uz DJ-evi Ante Jakir i Malik, uz besplatan ulaz do ponoći, a poslije 20 kn.

Treća Večer dalmatinskih klasika održat će se 28. 5.. Riječ je o retro večeri dalmatinske glazbe u suradnji s Totalnim radiom i Dalmatinskim portalom. Svira se sve, od Miše Kovača, Olivera, Dina Dvornika, ranog Magazina do grupe Metak, uz besplatan ulaz svima. 29. 5. u Kameleonu se slušaju Diktatori i ex-Yu hitovi, uz besplatan upad svima do ponoći, a poslije muškarcima 20 kn.

Veliki party zatvaranja sezone rezerviran je za 30. 5., a obilježen je dvostrukim stranim gostovanjem: iz Amsterdama dolazi legenda tamošnje house scene, DJ i producent Ferro, a iz Londonskog Camden Towna stiže Leroy Roberts, mlada nada koja je ispekla zanat na Ibizi. Uz njih sviraju i domaće snage Mariano Mateljan i Madezh, uz ulaz 40 kn po ponoći, a poslije 50 kn.