Kameleon vraća u 90-e

Kameleon vraća u 90-e

U petak, 6. veljače, u Kameleonu nastupaju Daniel Popović, Marina Perazić i Ella i zajedno će se pobrinuti za We Love 90s Party.

Nakon stotina upita „Kad će opet We Love 90s“ i „Kad će opet gosti“, ljubitelji domaćih hitova 90-ih u Kameleonu dolaze na svoje. 

U petak, 6. veljače, nastupit će tri imena čije su pjesme bez sumnje guilty pleasure mnogih: Daniel Popović (Ma daj obuci levisice, Đeni nosi kečke, Opasna si kao droga, Džuli neki su od hitova čije tekstove, htjeli ne htjeli, vjerojatno znate napamet), zatim Marina Perazić, nekad članica dueta Denis & Denis koja će između ostalog otpjevati Ja sam lažljiva, Soba 23, Kolačići, Program tvog kompjutera, a Ella će atmosferu podići hitovima kao što su Iza ponoći i Nađi mi ritam ludi.

We Love 90s Party događa se samo tri puta godišnje pa je potrebno rezervirati stolove (pozivom na 099 266 2100 ili na Facebook-stranici Kameleona. Cijena je ulaznica 30 kuna u pretprodaji (svaki dan od 9 do 21 u klubu) i 40 kuna na dan događanja.

Za siguran i zabavan dolazak na sve koncerte i partije dežura, iza 21 h, besplatni i kompletno preuređeni retro taksi, pozivom i rezervacijom vožnje na broj 099 266 2100.

Info zona Facebook