Kameleon otvara sezonu

01_10_2014 / 13:33h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kameleon
Kameleon otvara sezonu

Nakon ljetne pauze klub Kameleon otvara svoja vrata posjetiteljima za novu sezonu, koja će započeti u subotu, 4. listopada uz čak 8 DJ-eva. E!Nights, After Work Partyji, Diktatori i Kazetofon party dio su listopadskog programa.

Nakon ljetne pauze klub Kameleon otvara svoja vrata posjetiteljima za još jednu plesnu, pjevnu i partijanersku sezonu, koja će započeti u subotu, 4. listopada, gdje publiku čekaju E!Nights residents, 8 Dj-eva kojima je cilj acid i deep house vibracijama probuditi posjetitelje iz ljetne letargije: Pille, Duda Dudes, Kid Va, Jakir Brothers, Madezh, Mariano Mateljan, Mj Suddani. Svi koji žele osigurati pozivnice za otvaranje sezone, mogu putem Facebooka poslati poruku u inboks i zatražiti ih; pozivnice vrijede za dvije osobe i preuzimaju se u klubu od srijede do petka i od 9 do 21 h.

E!Nights neće stati samo na otvaranju pa će rezidencijalni DJ-evi u listopadu nastaviti s puštanjem glazbe: 11. listopada Disko lom!/Jakir Brothers, 18. listopada Samo moderno/Pille & Duda Dudes, 25. listopada Voi'sa /Kid Va & Duda Dudes.

U listopadu posjetitelje čekaju tradicionalni After Work Partyji uz besplatan ulaz, pa će tako Bravo bend nastupati 9., 16., 23. i 30. listopada. Diktatori će na ples tjerati čak četiri petka: 10., 17., 24. i 30. listopada.

Kazetofon party za nostalgične održat će se 7. listopada uz DJ Brothers i We love 90s Halloween Party.