Kameleon: od Belana do tate

29_03_2014 / 23:53h  |  Autor: I.Z.
Kameleon: od Belana do tate

Kameleon u travnju nudi program od Nene Belana preko berlinske DJice Dane Ruh do tate dance glazbe u Hrvata na We Love 90's partyu koji je u svom prvom izdanju oborio rekord posjećenosti kluba.

Pred kraj radnog tjedna i na kraju četvrtka već standardan repertoar stranih i domaćih hitova uz besplatan ulaz nudi Bravo Band, a 17. travnja pridružit će im se i Davor Radolfi s lepezom dalmatinskih i latino hitova iz svoje bogate karijere.

Diktatori svakog petka praše dobro poznatu ex yu rock pjesmaricu, a prvog travanjskog petka za recesijsku cijenu od samo 30 kn, poslušajte ih uz gostovanje legendarnog Nene Belana. Višestruko nagrađivani kantautor rasplesat će klub svevremenskim hitovima poput: Vino noći, Srce od leda, Rijeka snova, Stojim na kantunu i mnogim drugima.

Prve travanjske subote, na četvrti Party Cruise, iz Berlina dolazi Dana Ruh kojoj će se pridružiti i Cruise residenti Mariano Mateljan i Madezh. Dana Ruh izdavala je na labelu Einmaleins i Ripperton‘s Perspective, a 2007. godine pokrenula je i vlastiti label Brouqade Records. Za house u klubu Kameleon trebat ćete do ponoći platiti 30 kuna, a poslije 50 kuna.

Iduće dvije subote rezervirane su za Enights večeri - 12.4. Voisa i 19.4. Samo moderno. Ulaz se plaća samo nakon ponoći i to 20 kuna. Posljednja subota predstavlja Miss Soulfly, pobjednicu prošlogodišnjeg Burn Residencyija. Na Klubikon launch partyu podršku će joj dati Pille i Mj Suddani. Cijena ulaznica je 30 kuna, a nakon ponoći 20 kuna skuplja.

Party energija Metropolisa, Mastersa i Shakespearea ponovno će se moći osjetiti 20. travnja za 30 kuna i uz DJ Brothers, light show i plesačice. Bogatu opremu i gužvu na ulazu očekivati možete i na novom We Love 90's partyu. Prvo izdanje na pozornicu je vratilo Mineu, I Bee i Ellu te oborilo rekord posjećenosti kluba, a za drugo izdanja 25. travnja najavljen je povratak tate dance glazbe u Hrvata. Klikom na link sudjelujte u otkrivanju tko je misteriozna dance zvijezda koja će zapaliti klub Kameleon - i osvojite nagrade!