Kako motivirati mlade

14_09_2014 / 22:03h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: everystockphoto.com
Kako motivirati mlade

Edukacija koja će se održati u Bledu u studenom namijenjena je svima koji rade s mladima i koji žele naučiti kako motivirati mlade

Edukacija Cherry on the Cake održat će se u Sloveniji, na bledskom jezeru i okupit će 30 osoba koje rade s mladima.

Edukacija se održava od 3. do 8. studenog 2014. na Bledu i izvrsna je prilika za svih koji rade s grupom mladih a koji žele saznati kako motivirati mlade te kako učiniti da ostanu motivirani tijekom kontinuiranog rada.

Petodnevna edukacija fokusirat će se na mnoga pitanja i pronalaziti kreativne odgovore i rješenja vezana uz rad s mladima. Edukacija je namijenjena stručnjacima za rad s mladima, kao i svima ostalima koji dugotrajno rade s grupom mladih.

Glavni cilj edukacije jest otkriti potencijal i mogućnosti razmjene mladih kao metode za neformalno učenje i motiviranje mladih.

Na edukaciji će biti 30 sudionika iz europskih zemalja, kao i zemalja zapadnog Balkana a traže se sudionici koji su visoko motivirani za rad s mladima, koji su upoznati s razmjenama mladih i programom Erasmus+, imaju iskustva s nekim oblicima mobilnosti mladih (volonterski kampovi, razmjene mladih, kratke edukacije itd), preferiraju neformalno učenje, dobro poznaju engleski jezik i stariji su od 18 godina.

Rok za prijavu: 28. rujna 2014.

Troškovi hrane i smještaja u potpunosti su pokriveni, a dio troška putovanja sudionici moraju sami refundirati. Više o svemu na www.salto-youth.net