Kajo Dadić prezentira natječaj

17_03_2015 / 11:43h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: zaklada-dadic.hr/Screenshot
Kajo Dadić prezentira natječaj

Zaklada Kajo Dadić 20. 3. u Splitu prezentira natječaj za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva a prisutni će biti upoznati s uvjetima natječaja i uputama za prijavu.

Zaklada Kajo Dadić održat će, 20. ožujka u 11 sati, u Splitu u prostoru Centra Zlatno Doba (Branimirova 1), prezentaciju natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna za 2015. godinu, a u kojima Zaklada sudjeluje kao provedbeno tijelo. Sudionici će biti upoznati s uvjetima natječaja i uputama za prijavu.

Područja su natječaja iduća: Razvoj lokalnih volonterskih centara, Prevencija nasilja nad djecom i mladima, Promicanje i zaštita prava djece i podrška obitelji te Podrška projektima udruga mladih i za mlade.


Osim toga, Zaklada Kajo Dadić prezentirat će projekt Naš doprinos zajednici koji provodi u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za dodjelu financijskih podrški građanskim akcijama koje se provode u lokalnim zajednicama (pravo prijave imaju udruge, škole, vrtići, gradske knjižnice, domovi umirovljenika i druge ustanove pod uvjetom da su u državnom vlasništvu).