Judin rođendan uz Darkwood Dub

23_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Judino Drvo / Press
Judin rođendan uz Darkwood Dub

Judino drvo za svoj drugi rođendan organizira dvodnevnu proslavu uz koncert beogradskog benda Darkwood Dub 26. ožujka i klupsku večer Beats Per Miro 27. ožujka.

Povodom drugog rođendana Judino drvo organizira dvodnevnu proslavu uz koncert beogradskog benda Darkwood Dub 26. ožujka i klubsku večer Beats Per Miro 27. ožujka.

Za one rijetke koji ne znaju, Darkwood Dub je anomalija u sistemu ili greška u matrixu na glazbenom prostoru ex-YU. Bend koji prkosi pravilima i žanrovima, spaja nespojivo, izmišlja trendove i prihvaća sve izazove. Darkwood Dub nastao je krajem 1988. godine, a do sada su objavili osam albuma i sa svakom novom kreacijom rušili stereotipe o reggaeu, dubu, elektronskoj glazbi i rock'n'rollu.

Rasplesani Uskrs očekuje sve posjetitelje u Judinom drvu gdje će Miro Burić iz Underground Controla predstaviti novu Judinu klupsku večer pod nazivom Beats Per Miro.

Ulaznice za koncert Darkwood Duba mogu se kupiti u Goli ± Bosi hostelu po cijeni od 70 kuna i na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 90 kuna. Ulaznica za Beats Per Miro iznosi 20 kuna, a s Judinom narukvicom ili sa donesena dva obojana uskršnja jaja ulaz je besplatan.

Koncert Darkwood Duba je otkazan, a svi koji su kupili karte, povrat novca mogu dobiti u hostelu Goli ± Bosi.