Judin 1. rođendan

04_04_2015 / 12:58h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Judino drvo
Judin 1. rođendan

Prvi rođendan kluba Judino drvo obilježit će se 4. i 5. travnja: prva je večer rezervirana za tri Judina DJ-a: Dave Barrows, Fankster i Kid Va, a večer kasnije održat će se koncert Bad Copya.

Prvi rođendan kluba Judino drvo obilježit će se 4. i 5. travnja: prva je večer rezervirana za  tri Judina DJ-a: Dave Barrows, Fankster i Kid Va, a večer kasnije održat će se koncert Bad Copya.

U prvoj godini postojanja u Judinom drvu nastupali su danski WhoMadeWho, švedski INVSN, kanadska Chinawoman, američki Grant Hart, zvijezda hrvatske glazbene scene Josipa Lisac i čitav niz hrvatskih i regionalnih glazbenika, među kojima su The Bambi Molesters, Urban, Tamara Obrovac, Jinx, TBF, Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Jonathan, Quasarr te DJ-evi Felver, Ilija Rudman, M.I.L.E, Soul brigada… Uz glazbeni program, Judino drvo u suradnji s partnerima ugostilo je filmski, cirkuski i sideshow program (ROOM 100; belgijski Kurt Demey, lasvegaški Swingshift Sideshow), ST@rt festival autorskih bendova, buvljak Judin Pazaar…

Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u klub po cijeni od 60kn. Do Judinog drva vozi besplatni KREMA FREE TAXI koji se doziva na broj 091 2 300 300.