Job Club u Dominama

08_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com
Job Club u Dominama

Udruga Domine organizira novi ciklus Job Club za nezaposlene žene starije od 18 godina s područja grada Splita. Svrha kluba je pomoć pri pronalasku posla, pružanje potpore pri traženju posla te pružanje korisnih savjeta koji mogu poboljšati šanse za zaposlenje. Prijave traju do 09. ožujka 2018., a početak radionica je predviđen za 12. ožujka 2018.

Udruga Domine organizira novi ciklus Job Club za nezaposlene žene starije od 18 godina s područja grada Splita. Job Club se organizira u sklopu projekta ''Ti to možeš!- novim znanjima i vještinama do zaposlenja'' kojeg financira HBOR. Cilj projekta je ekonomski osnažiti žene u gradu Splitu, a time i Županiji te doprinijeti uravnoteženosti prava i obveza žena i muškaraca u privatnom i javnom životu.

JOB CLUB je jedna od najuspješnijih metoda traženja posla u svijetu, što je rad s polaznicama prvog ciklusa i potvrdio. Kako je bilo na prvom ciklusu - poslušajte na: https://youtu.be/FTCU63nMDN0.

Sama svrha mu je pomoć pri pronalasku posla, pružanje potpore pri traženju posla te pružanje korisnih savjeta koji mogu poboljšati šanse za zaposlenje. Cilj je u klubu ujediniti žene svih dobnih skupina i različitih profesija. Ideja je kroz tjedan dana proći intenzivan tečaj pisanja životopisa, molbi, intervjua s poslodavcem i razvijanja komunikacijskih i drugih tzv. mekanih vještina (soft skills) te kroz naredna 2 mjeseca međusobno se pratiti na tjednim sastancima u uspješnosti slanja molbi i zapošljavanja. Radi se brzo i efikasno s maksimalnim fokusom na korisnice te se radi na vještinama koje su im potrebne u potrazi za poslom.

Sve zainteresirane se mogu prijaviti preko prijavnice koja se nalazi na sljedećem linku, pozivom na broj telefona 021/344-688 ili mailom na [email protected] putem kojih mogu dobiti i dodatne informacije.

Prijave traju do 09. ožujka 2018., a početak radionica je predviđen za 12. ožujka 2018.