Jezgra u Ghettoa

26_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: klubskascena.hr
Jezgra u Ghettoa

Četvrto edukativno predavanje Jezgra u Splitu održava se u četvrtak 29. ožujka od 20h u klubu Ghetto. Ovog puta gost Jezgre je VRH. Ulaz je besplatan.

Četvrto edukativno predavanje Jezgra u Splitu održava se u četvrtak 29. ožujka od 20h u klubu Ghetto. Ulaz je besplatan.

Ljubitelji elektroničke glazbe kroz Jezgru mogu saznati više o organizaciji partija, produkciji glazbe te sudjelovati u diskusiji postavljajući pitanja kako bi saznali sve što ih zanima. Ovog puta gost Jezgre je VRH. Podrijetlom iz Splita, VRH sa svojim brkovima dolazi na scenu sa već etabliranom glazbenom pozadinom i dubokom poviješću nastupa po Europi kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.).

Nezadovoljan zbog nedostatka raznolikosti u glazbi koju je radio, mijenja ime u VRH i počinje eksperimentirati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korijene pomiješane sa Drum and Bass elementima.

VRH je također i official DJ rap skupine Kiša metaka i Kreši Bengalki kojima radi i na postprodukciji albuma. Surađivao je također sa Dječacima na albumu "I stina" i bio DJ potpora Bori Balboi, High5-u, Mimi Mercedez, Prti Beege i mnogim drugima.Jedan je od odgovornih za 10 godina drum and bass partya u Splitu pod nazivom "Karantena" na kojem je ugošćeno mnogo svjetski poznatih DJ-eva i producenata. Trenutno radi na muzici za METNEM, Dubkraft, BalkanKolektiv i na produkciji za još jedan rap album.