Jesen u Circusu

03_10_2014 / 10:05h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Facebook
Jesen u Circusu

Split Circus prebacuje se na jesen uz Ohne Silikone petkom, DJ-eve subotom, jazz utorkom i koncerte četvrtkom.

Split Circus započeo je jesenski program, pa će u petak, 3. listopada posjetitelje dočekati Ohne Silikone uz muziku 80-ih i 90-ih, a to će lčiniti svakog petka u mjesecu, što znači da će hitovi Roxette, Billya Idola, Davida Bowiea i drugih biti na rasporedu i 10., 17., 24. i 31. listopada.

U subotu, 4. listopada, Circus je domaćin volonterskim snagama, a utorak, 7. listopada, bit će vrijeme za jazz a nastupat će splitski fusion jazz bend Waveform. Idućeg dana, 8. listopada, Circus neće propustiti priliku da obilježi Dan nezavisnosti, a već u četvrtak, 9. listopada, na repertoaru je mladi zagrebački rock bend Mjuzikl, koji će najaviti svoj prvi album, na kojem trenutno rade. Subota, 11. listopada, rezervirana je za Bipolarnu večer uz DJ-a Mišu Komendu.

I drugi utorak u mjesecu, 14. listopada, bit će u znaku koncerta, a nastupat će Noa & The Funkblasters, dok će u četvrtak, 16. listopada, nastupiti In Roots – the essence of blues. U subotu, 18., Dj će biti Ivana Runjić a očekuje se plesna muzika od 50-ih pa dalje.

Trećeg tjedna u mjesecu utorak (21. listopada) i četvrtak (23. listopada) rezervirani su za koncerte: u utorak nastupaju Noa & Petra Tyler uz neobične obrade na klaviru, a u četvrtak pred publiku staje Kundyak Mezhie. U zadnjoj listopadskoj suboti (25. listopada) muziku pušta DJ Sensini.

U utorak, 28. listopada, ponovno je vrijeme za puštanje jazza, a u četvrtak, 30. listopada, koncert će održati country bend Ljuta kuća.