Ja sam - za mlade

24_01_2012 / 19:02h
Ja sam - za mlade

Ja sam – naziv je novog magazina za mlade kojeg je pokrenulo dvadesetak mladih. Prvi broj već je dostupan na kioscima Tiska, a nakon zagrebačke promocije, magazin će se predstaviti i splitskoj publici!

Ja sam – naziv je novog magazina za mlade kojeg je pokrenulo dvadesetak mladih okupljenih oko Udruge za promicanje medija, dijaloga i etike u društvu – Mediet. Prvi broj već je dostupan na kioscima Tiska. Temu broja je Europska unija,  no možete pročitati i sadržaje vezane uz studiranje i zapošljavanje, ekologiju, lifestyle, kulturu, društvo, film i glazbu.


Glavni urednik magazina Ja sam, Hrvoje Cirkvenec, kazao je kako su mladi danas često predstavljeni kao problem društva te da su ovim magazinom željeli prikazati drugu strane medalje – mlade koji misle, rade, imaju svoje ciljeve i koji imaju što za reći i za podijeliti sa svojim vršnjacima, ali i sa cjelokupnim hrvatskim društvom. 


Nakon zagrebačke promocije, magazin će se predstaviti i splitskoj publici – u petak, 27. siječnja, od 19 sati u Info zoni!