Izrazi se kroz plakat

Izrazi se kroz plakat

Graphic Matters poziva na sudjelovanje u Shut UP Speak Up! natjecanju u izradi plakata. Izabrani plakati bit će izloženi u nizozemskom gradu Breda od 22. rujna do 22. listopada u sklopu Graphic Matters festivala.

Graphic Matters poziva na sudjelovanje u Shut UP Speak Up! natjecanju u izradi plakata. Cilj natjecanja je vizualno prikazati izgovorena mišljenja te potaknuti slobodu izražavanja i aktivizam.

Graphic Matters (prije znan kao Festival grafičkog dizajna Breda) je okupljanje grafičkih priča i vizualnih aktivnosti koje potiču ljude da svijet vide na drugačiji način.

Grafički dizajneri imaju veliku ulogu u vizualizaciji mišljenja. Jesi li aktivist koji upozorava na zlo u ovom svijetu? Koristiš li šale kako bi prenio poruku? Potičeš ljude na akciju svojim pozitivnim stavom? Pokaži to kroz plakat.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti online prijavu i priložiti datoteku sa plakatom. Datoteka mora biti u PDF formatu, dimenzije A3 papira (29,7 X 42 cm), veličine do 5MB (200 dpi) te treba koristiti CMYK model miješanja boja. Sudionici mogu prijaviti do 3 plakata na natjecanje.

Profesionalni žiri izabrat će 50 plakata koji će biti izloženi u nizozemskom gradu Breda od 22. rujna do 22. listopada u sklopu Graphic Matters festivala.

Pet dobitnika će osvojiti VIP aranžman koji uključuje plaćeni put i noćenje kako bi mogli prisustvovat događanju.

Rok za prijavu: 9. srpnja.

Više informacija ovdje.

Info zona Facebook