Izložba startup ideja

04_12_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Klub mladih Split
Izložba startup ideja

Klub mladih Split i Sinkrosfera organiziraju Izložbu startup ideja. Izložba će se održati 12. prosinca u Klubu mladih Split s početkom u 18 sati. Svi zainteresirani pozvani su na javno predstavljanje startup ideja, ali potrebna je prethodna prijava.

Klub mladih Split i Sinkrosfera u sklopu ciklusa "Podrška za projekte i poduzetnike početnike u Splitu" organizira Izložbu startup ideja. Izložba će se održati 12. prosinca u Klubu mladih Split s početkom u 18 sati.

Svi zainteresirani pozvani su na javno predstavljanje startup ideja, koje su osmislili i razradili organizatori događaja sa stručnjacima, a namijenjene su za sve koji su zainteresirani za poduzetništvo ili startup projekte.

Za svaku startup ideju će se predstaviti problem koji se rješava, samo rješenje, tržište i ciljani korisnici.

Startup ideje su raznolikih tema, kao rješenja za ugostiteljstvo, građevinarstvo, vrtlarstvo, mobilne komunikacije i web trgovinu.

Zainteresirani će moći slobodno preuzeti ideju i iskoristiti je kao inspiraciju za pokretanje vlastitog startup projekta te upoznati ostale sudionike događaja kao potencijalne suradnike ili partnere.

Prijave su obavezne i vrše se putem ONLINE PRIJAVNICA: https://goo.gl/forms/REaRUKeZFr20tp0F2.

Više informacija na Facebook stranici događaja.