Izlaži u splitskom Fotoklubu

14_08_2014 / 08:46h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Karlo repac, arhiv
Izlaži u splitskom Fotoklubu

Galerija fotografije Fotokluba Split poziva fotografe da se prijave na natječaj za izlaganje u Galeriji Fotokluba Split u 2015. godini. Prijave su otvorene do 26. rujna.

Galerija fotografije Fotokluba Split poziva fotografe da se prijave na natječaj za izlaganje u Galeriji Fotokluba Split u 2015. godini.

Prijave trebaju sadržavati sljedeće: životopis autora, fotografije koje se želi izlagati na CD/DVD mediju (ako se ne šalju e-mailom, preporučuje se koristiti smanjene fotografije u .jpg formatu), vizualne materijale (foto/video dokumentaciju ako su fotografije već izlagane), kontakt (e-mail adresu, telefon i adresu stanovanja). Natječaj je otvoren za samostalne i skupne izložbe. Prednost pri odabiru projekata imat će afirmirani fotografi.

Prijedlozi se mogu slati poštom na adresu Fotokluba Split (s naznakom Natječaj za izlaganje), Marmontova 5, 21000 Split, e-mailom na adresu [email protected] (za slanje velikog broja fotografija preporučljivo korisiti jumbo mail), ili osobno donijeti u Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split.

Prispjele prijave i fotografije pregledat će i odabrati Umjetnički savjet Galerije fotografije Fotokluba Split koji čine: prof. Pero Dragičević – fotograf i slikar, predavač likovne kulture, Valentino Bilić Prcić – fotograf, prof.dr.sc. Kažimir Hraste – akademski kipar, Sandi Bulimbašić – povjesničarka umjetnosti, Toni Horvatić – povjesničar umjetnosti, predavač na UMAS-u.

Rok za prijavu: 26. rujan 2014.