Ispuni upitnik o Klubu Zona

29_08_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Ispuni upitnik o Klubu Zona

Ove jeseni u Klubu Zona počinje nova sezona, a mladi imaju priliku ispunjavanjem anketnog upitnika oblikovati i predložiti nove aktivnosti.

Ove jeseni u Klubu Zona počinje nova sezona radionica, predavanja, druženja i edukacija, a mladi imaju priliku ispunjavanjem anketnog upitnika oblikovati i predložiti nove aktivnosti. Također, ovo je idealna prilika da sukreiraju program po mjeri mladih u Klubu Zona.

- U Klubu Zona se već petnaest godina organiziraju aktivnosti za mlade na kojima uz edukativna, informativna, kulturna i zabavna događanja kvalitetno provode slobodno vrijeme, socijaliziraju se, razvijaju svoje potencijale i motiviraju se za aktivno sudjelovanje u društvu. Cilj ovog upitnika je dobiti odgovore mladih o tome što žele i u kakvom programu bi željeli sudjelovati u Klubu Zona, a mi ćemo u skladu s mogućnostima nastojati ispoštovati njihove želje i prijedloge - kazao je predsjednik Info zone Goran Biličić.

U nedavnom istraživanju o potrebama mladih u Splitu istaknuto je da mladima nedostaje prostor koji će biti alternativa kafićima te je Klub Zona idealno rješenje.

Upitnik je anoniman i nigdje neće biti navedeno ime niti bilo koji drugi podatak o osobama koje ispune upitnik, što mladima daje mogućnost da napišu što iskrenije i otvorenije odgovore.

Link za ispunjavanje upitnika nalazi se na web stranici klubzona.net, a iz Info zone pozivaju sve mlade da svojim odgovorima podignu kvalitetu programa na još veću razinu.