Iskemijaj ideju i putuj

Iskemijaj ideju i putuj

Laboratoriji ideja europske su platforme koje mladima daju priliku da realiziraju svoje ideje. Takav će se laboratorij organizirati i u Zagrebu, a najbolji će osvojiti i put u Bruxelles.

Laboratoriji ideja platforme su diljem Europe koje mladima pružaju priliku da stvore konkretne prijedloge za akciju i promjenu! Hrvatski labos okupit će 20 mladih iz cijele Hrvatske koji će se upoznati online, sami odabrati jednu od 4 predložene teme, naći se 23. i 24. ožujka u Zagrebu i uz podršku trenera osmisliti koncept ideje u 300 riječi, a po želji svoju ideju prikazati i kratkim spotom, fotografijom, stripom itd.

Nekoliko je tema kojima se eksperimentira u Laboratoriju ideja: inovativni načini povećanja prilika za zapošljavanje mladih, sjajne poduzetničke ideje za poboljšanje života mladih, kako mlade opet zainteresirati za politiku i angažiranje mladih Europljana u pitanjima razvoja.  

Sudionici dobivaju priliku da budu pokretači promjene! Svim je sudionicima osiguran put u Zagreb, smještaj u centru grada i prehrana. Jedan predstavnik laboratorija osvojit će i put u Bruxelles, gdje će ideju ideju predstaviti značajnoj publici sjedišta Europe za vrijeme Europskog tjedna mladih u svibnju! Prijaviti se mogu zainteresirani mladi u dobi od 18 do 30 godina.

Rok za prijavu: 15. ožujka

Više informacija na europa.eu.

Info zona Facebook