Inovacijom do nagrade

22_11_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: valeoinnovationchallenge.valeo.com
Inovacijom do nagrade

Tvrtka Valeo otvorila je natječaj za peti po redu Inovacijski izazov. Natjecanje je otvoreno za sve studente završenog preddiplomskog studija i njihove profesore. Za sudjelovanje je potrebno predložiti inovacije u automobilskoj industriji. Rok za prijavu je 30. ožujka 2018. godine.

Tvrtka Valeo otvorila je natječaj za peti po redu Inovacijski izazov (5th Innovation Challengekojim žele dati priliku studentima i njihovim profesorima mogućnost da budu dio inovacije u automobilskoj industriji.

Natjecanje je otvoreno za sve studente završenog preddiplomskog studija i njihove profesore. Sudionici se moraju natjecati u timovima od najmanje dvoje, a najviše troje natjecatelja (jedan profesor po timu). Za sudjelovanje je potrebno predložiti inovacije u jednoj od tri kategorije: električni sustavi pogona, autonomna vozila i digitalna mobilnost.

Sudionici trebaju poslati kratki video (do 3 minute) u mp4 formatu u kojem će opisati svoj projekt na jasan i jednostavan način. Uz to je potrebno poslati 5 slajdova na kojima će se opisati tko je u timu, problem koji je identificiran, postojeća rješenja, tehničko rješenje koje tim nudi, ciljano tržište i model poslovanja.

Prva tri tima će podijeliti novčanu nagradu u iznosu od 200 000 eura.

Rok za prijavu: 30. ožujka 2018. godine.

Više informacija o natječaju ovdje.