INmusic: ulaznice za ranoranioce

29_09_2013 / 12:28h  |  Autor: I.Z.
INmusic: ulaznice za ranoranioce

Jesen je tek počela, a već je vrijeme za razmišljanje o devetom po redu INmusic festivalu. Iako se još ne zna ni jedno ime izvođača, najjeftinije i najranije ulaznice za sve dane festivala već se u prodaji!

Jesen je tek počela, a već je vrijeme za razmišljanje o devetom po redu INmusic festivalu koji će se održati od 23. do 25. lipnja 2014. godine. Iako se još ne zna ni jedno ime izvođača, najjeftinije i najranije ulaznice za sve dane festivala već se u prodaji!

I ove je godine INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala. Ako se prisjetimo samo nekih od headlinera koji su protutnjali glavnom pozornicom INmusica proteklih godina jasno je i zašto se INmusic upisao na kartu festivala koje treba posjetiti; Arctic Monkeys, New Order, Mando Diao, Franz Ferdinand, Nick Cave, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai...

Ulaznice za ranoranioce koji ne sumnjaju u kvalitetu još jednog INmusic festivala prodaju se po cijeni od 210 kuna i mogu se kupiti samo u sustavu Entrio i to do 13. studenog.

www.inmusicfestival.com