Informirajmo goste - zajedno!

07_07_2015 / 09:00h  |  Autor: I. Z.
Informirajmo goste - zajedno!

Zajedno doprinesimo boljoj informiranosti splitskih gostiju - turiste u susjedovom apartmanu, prijatelje zaposlene u turizmu i putnike na proputovanju upoznajte sa Info zoninim online kalendarom događaja i poklonite im splitske USE-IT mape! Ili volontirajte u USE-IT timu...

Zajedno doprinesimo boljoj informiranosti splitskih gostiju - turiste u susjedovom apartmanu, prijatelje zaposlene u turizmu i putnike na proputovanju upoznajte s Info zoninim online kalendarom događaja i poklonite im splitske USE-IT mape!

Najveći online kalendar događanja u Splitu i okolici Info zona na portalu infozona.hr održava od 2010. godine te je do sada u njemu objavljeno gotovo 37 tisuća glazbenih, kazališnih, sportskih, filmski, edukativnih, izložbenih i drugih događanja na više od 700 lokacija. Kalendar je svojom sadržajnošću i točnošću informacija zadobio povjerenje širokog kruga ljudi, a od ožujka ove godine na infozona.hr/calendar sadržaj je dostupan i na engleskom jeziku. Objave događanja se ne naplaćuju te je dovoljno na [email protected] poslati informacije o događaju.

USE-IT mape informativne su, zabavne, besplatne, nekomercijalne i u svemu originalne mape koje izrađuju mladi volonteri da bi vršnjacima iz drugih gradova pomogli doživjeti njihov grad iz perspektive koju ne nude turistički vodiči. Informacije su predstavljene uz pomoć duhovitih opisa grada, stanovništva i lokacija koje rado posjećuju prije svega lokalci, ne turisti. Prvo izdanje splitske USE-IT mape u 2014. godini dobilo je više od 60 tisuća mladih. U USE-IT mreži trenutno je više od 40 europskih gradova koji imaju svoju USE-IT mapu, a njihov broj i dalje raste.

>> Prati najveći online kalendar događanja u Splitu i okolici
>> Pročitaj sve o splitskoj USE-IT mapi

Trebate li USE-IT mape, kontaktirajte nas na [email protected], 021 33 99 09 ili nas posjetite u prostoru na adresi Jerina 1. U pripremi je i skora realizacija drugog izdanja splitske USE-IT mape.

Pomozi turistima, upoznaj ljude, druži se i zabavi - volontiraj u USE-IT timu!

Pridruži se USE-IT timu, predstavljaj Split mladim turistima, odgovaraj na njihova brojna pitanja, pokaži im zanimljive gradske lokacije, pomozi im da dožive grad kao lokalci, pomozi nam u distribuciji USE-IT mapa, učini USE-IT vidljiv i na društvenim mrežama, usavrši poznavanje jezika te ostvaruj nova poznanstva i kontakte sa mladima iz cijelog svijeta. Pročitaj više informacija i do 12. srpnja prijavi se na infozona.hr/volontiranje!