Info zona je večeras na radiju!

11_09_2015 / 14:09h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj emisiji Info zona na radiju predstavlja se projekt Kvartash, govori se o poslu glumca lutkara te o borilačkoj tehnici krav maga u Splitu.

Često u kvartu možete čuti kukanje kako se ništa ne događa u gradu, kako nema sadržaja a ako ga ima, onda je ili skupo ili daleko ili dosadno... I kako bi super bilo da se dobre stvari događaju u kvartu. I još da su besplatne! Udruga MoSt čula je kukanje mladih kvartaša i riješila problem - Pinija Poljaković predstavit će projekt Kvartash i večerašnji koncert Justinsa i Bezdana na platou Doma mladih.

Kada ste zadnji put s djetetom, mlađim bratom, sestrom ili rodicom posjetili Gradsko kazalište lutaka? Jeli vas ikada interesiralo tko stoji iza lutaka, tko i na koji način njima upravlja? Koliko je interesa među mladima za posao glumca lutkara, koje su vještine potrebne za takav posao te koje će lutke najmlađi imati priliku uskoro gledati u predstavi Zašto je more slano? ispričat će Branimir Rakić, glumac lutkar iz GKL-a.

U večerašnjoj emisiji moći će se poslušati i najavazanimljivog seminara na kojem će biti obrađene tehnike samoobrane prema krav magi, izraelskoj borilačkoj vještini. Maroje Matić reći će više o događaju Road Rage koji je namijenjen samoobrani u svakodnevnim potencijalnim opasnostima.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na postaji HR radio Split ili na linku!