Info zona je večeras na radiju!

13_03_2015 / 11:16h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Info zona je večeras na radiju!

U goste dolaze Edo, Ivan i Marko, momci koji su unatoč invaliditetu nezaustavljivo slijedili svoje snove i koji, unatoč svim preprekama, u ostvarivanju svojih namjera i želja ne poznaju i ne priznaju granice.

Ako ste među mladima koji su ponekad lijeni za ustajanje iz kreveta i traženje posla, kojima se neda studirati i polagati ispite, ako imate milijun opaski i primjedbi na cijeli sustav obrazovanja, dosadilo vam je ići vani uvijek na ista mjesta i s istim ljudima, žalite se na sadržaj i ponudu za mlade i samo čekate da se stvari promijene - onda je pravo vrijeme da prestanete s tim! Dosta je kukanja, izađite vani i napravite nešto za sebe, ne čekajte da se svijet posloži prema vašim željama i očekivanjima - iskrojite ga sami.

Ako vam za to treba dodatna motivacija - pozorno poslušajte Info zonu na radiju! U goste dolaze Edo, Ivan i Marko, momci koji su unatoč invaliditetu nezaustavljivo slijedili svoje snove i koji, unatoč svim preprekama, u ostvarivanju svojih namjera i želja ne poznaju i ne priznaju granice.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku.