Info zona je večeras na radiju!

23_10_2015 / 13:47h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

U Info zoni na radiju dijelimo ulaznice za dvije predstave, predstavljamo Informadur, koncert Me(n)taliziraj se, te pet predizbornih zahtjeva Mreže mladih Hrvatske.

Bliže se izbori, a samim time raste napetost i iščekivanje, kao i vruće rasprave o predizbornim obećanjima i njihovim (ne)relizacijama. Mreža mladih Hrvatske postavila je pet predizbornih zahtjeva za bolji život mladih. U emisiji poslušajte koji su zahtjevi Mreže mladih i procijenite da li bi i sami zahtijevali isto.

Belinda Bošnjak predstavit će Informadur - web portal za mlade grada Dubrovnika. Kako je i tko radio na portalu, što sve sadrži, o čemu se najradije informiraju mladi Dubrovčani - saznajte u emisiji!

Koncert Me(n)taliziraj se, najavljen za prošli vikend, odgođen je za ovu subotu, a oni koji ne znaju o čemu se točno radi mogu to saznati u emisiji, i dati svoj doprinos odlaskom na koncert namijenjen korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći.

Ekipa Info zone na radiju dijeli ulaznice za dvije predstave - već s razlogom razvikanu predstavu GKM-a - Kako preživjeti zombi apokalipsu, koja je pravi dokaz da kazalište može biti zabavnije od video igrice, te Bračni (s)provod, kazališna priča koja se predstavlja u Judinom drvu, a koja na komičan način obrađuje uvijek popularnu temu braka.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku!