Info zona je večeras na radiju!

27_06_2014 / 13:06h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

U večerašnjoj Info zoni na radiju poslušajte prilog sa festivala Street Talks, u goste nam stiže osvajač srebrne medalju na svjetskom sveučilišnom prvenstvu u karateu, a ponovit ćemo i proceduru i rokove za prijavu u srednje škole. Dijelimo i ulaznice!

U večerašnjoj Info zoni na radiju poslušajte prilog sa prošlotjednog programa festivala Street Talks kojeg po četvrti put organizira udruga KAM HRAM. Ada Reić razgovarala je s Ivanom Vukušić o ciljevima koje žele ostvariti organizacijom festivala u samom centru Splita, a čut ćemo i izvođačicu iz Rijeke koja je kroz Đardin prošetala na žici na par metara visine te dojmove publike koja je sve to promatrala.

U goste nam stiže Vinko Ursić Glavanović. On je prošloga vikenda osvojio srebrnu medalju na svjetskom sveučilišnom prvenstvu u karateu koje se održavalo od 19. do 22. lipnja u Baru u Crnoj Gori. Zanima nas recept kako uspješno žonglirati sa studentskim obavezama i naporima koje sobom donosi aktivno bavljenje sportom.

Nakon stresa koje učenicima srednjih škola ali i roditeljima donosi polaganje državne mature stiglo je stresno razdoblje za one malo mlađe koji upravo kreću s upisima u srednju školu i njihove roditelje. Prve poteškoće koje utječu na živce već su se pojavile - određeni broj učenika ima poteškoća u prijavi programa odnosno škola koje bi željeli upisati. Stoga ćemo još jednom ponoviti proceduru i rokove za prijavu programa kako bi, nadamo se bar malo, smanjili stres i gubljenje živaca.

U subotu na platou ispred O'Hare Zabranjeno pušenje slavi svoj deseti album u tri desetljeća rada. Bliži nam se i novo izdanje Splitskog festivala koji u sklopu programa ima i novu večer – pROCKurative, večer u kojoj će mladi bendovi izvesti autorske pjesme, ali i obrade festivalskih uspješnica u rock aranžmanu. Za oba događanja dijelimo ulaznice!

Kao i svakog petka, emisiju slušajte na postaji HR Radio Split ili na linku!