Info zona je večeras na radiju!

18_04_2014 / 13:38h  |  Autor: I.Z.
Info zona je večeras na radiju!

Bili smo na tribini Utjecaj studentskih medija na studentske institucije, razgovaramo sa studentom koji se sprema na ekspediciju i dijelimo ulaznice za O'Haru. Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju!

Prošlog tjedna u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu ekipa sa portala studentski.hr održala je tribinu pod nazivom Utjecaj studentskih medija na studentske institucije. Razgovaralo se o problemima s kojima se studenti susreću, aktivnosti i pasivnosti studenata te uvjeta pod kojim danas studiraju. Naša volonterka Sanja Šušak pratila je tribinu i pripremila izjave govornika.

Pošalji Budu na Bermudu slogan je koji se brzinom svjetlosti proširio društvenim mrežama. Splitski student biologije mora Stjepan Budimir želi postati član istraživačke ekspedicije udruge 5 Gyres koja će putovati od Bermuda do Islanda. Što će se sve istraživati na ovom putovanju te kako mu možete pomoći da postane dio tima poslušajte večeras u emisiji.

Najavit ćemo brojna događanja u Splitu i okolici te podijeliti ulaznice za koncert benda Neki to vole vruće u O'Hari - stoga zovite 021 539 300!

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu - na radiju ili na linku.